Forum – Art Cph

IMG_7595

 

Jeg udstiller i forum fra i dag med Galleri V58 som er på stand 28. Blandt flere af mine værker kan dette ses – jeg håber også vi ses !

ART COPENHAGEN 2013

Nu er der ikke længe til, at FORUM slår dørene op til Art Copenhagen 2013, og vi glæder os til at byde dig velkommen til en kunstmesse, der i år er samlingspunkt for gallerier fra hele verden.
På årets messe, kan du opleve hele 59 gallerier og knap 400 kunstnere. Hovedparten af de udenlandske gallerier præsenteres for første gang nogensinde i en dansk sammenhæng – blandt andet britiske Vane, det Miami-baserede Black Square, samt tyske Rasche Ripken og Polarraum. På Art Copenhagen har du dermed en helt unik mulighed for at opleve, hvad der rører sig på den internationale kunstscene.
Blandt de danske gallerier kan man møde Hans Alf Gallery, Galerie Wolfsen, MOHS exhibit, Galerie Moderne og Gallery Poulsen – sidstnævnte præsenterer en soloudstilling af den legendariske musiker og kunstner Leonard Cohen.

BLIV KLOG PÅ KUNSTEN 

På Art Copenhagen 2013 introducerer vi desuden konceptet ART START, der sætter særligt fokus på dig, der ønsker at købe kunst. ART START fungerer som en samlet ophængning, hvortil de deltagende gallerier på messen bidrager med et originalt kunstværk til en fast pris på DKK 7.500.
Udover dette spændende nye initiativ kan du glæde sig til et sceneprogram med fokus på at købe kunst og mulighed for at møde en række danske kunstnere. Desuden vil der være gratis omvisninger, hvor du kan blive klogere på tendenser i kunsten eksemplificeret ved messens gallerier.
På www.artcopenhagen.dk hjemmeside kan du finde den komplette kunstnerliste, halplan, sceneprogram og mere om ART START.

Art Copenhagen finder sted i FORUM Copenhagen, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg C.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s